Företaget

Hakarps schakt & transport AB är delägare och anslutna till Lastbilscentralen Transab i Jönköping. Vårt företag transporterar, schaktar och bedriver handel med fordon och både nya samt begagnade vagnar och kärror.

Vi är även delägare i fastighetsbolaget Kväringen fastigheter AB samt hälftenägare i Kopparsand Fastigheter AB och MLG Fastigheter där vi själva även hyr verkstad, tvätthall samt kontor beläget på Hedenstorps industriområde utmed riksväg 40.

Företaget startade år 2009, det ägs och drivs av Marc Lithman 29 år, och har sitt säte på Hedenstorps industriområde utmed rv.40 strax utanför Jönköping. Omsättningen år 2018 uppgick till 62 miljoner kronor.

 

En av våra inriktningar förutom transporter och intressen i fastighetsbolag är handel med kärror och vagnar. Här fokuserar vi på det vi kan bäst, det är kärror och vagnar som är av samma slag vi själva bedriver vår dagliga drift med.

Vi annonserar våra egna fräscha fordon, släp och maskiner då det blir dags att avyttra till förmån för nytt men även fordon vi köper in och säljer i spekulation.

Här fokuserar vi enbart på väl fungerade lastbilar och maskiner av nyare årsmodell. Då vi ofta använder dessa i vår dagliga drift kan vi garantera full funktionalitet vid köp av fordon av oss.

Ni finner våra annonser i våran Blocket-butik!

Till butiken »

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.